Deventer - Politie zoekt overvaller Deventer

8 februari 2019 10:55
Bron: Politie.nl

De politie zoekt getuigen van een overval op een restaurant aan de Keizerstraat in Deventer. Gisteravond rond 20.30 uur overviel een man het restaurant en ging er met een geldbedrag vandoor. De politie startte direct een onderzoek, maar vond de overvaller niet meer in de omgeving.

Even voor 20.30 uur kwam een man het restaurant in en eiste geld. Een medewerker die probeerde te voorkomen dat de man vluchtte, kreeg van de overvaller een klap in zijn gezicht. De man vluchtte via de Keizerstraat in de richting van het centrum.

Agenten gingen direct naar de melding, maar vonden overvaller niet. Op de oproep die via Burgernet werd verspreid kwamen verschillende reacties, maar ook die leidden niet tot de aanhouding van de overvaller.
Signalement
De overvaller zag er als volgt uit:

Ongeveer 1.90 meter lang
Vermoedelijk tussen de 20 en 30 jaar oud
Hij droeg een bivakmuts
Lange, donkere jas, vermoedelijk een regenjas of –cape
Donkere broek

Getuigen en beeldmateriaal gezocht
Het onderzoek gaat vandaag verder. Daarbij kan de politie alle tips en informatie gebruiken. De politie wil graag contact met iedereen die denkt te weten wie deze overval heeft gepleegd, of iemand heeft gezien die voldoet aan bovenstaand signalement.
Ook beelden van camera’s aan woningen of bedrijven in de buurt van de Keizerstraat kunnen het onderzoek verder helpen. Neem telefonisch of via Facebook contact op met de politie in Deventer, of vul onderstaand tipformulier in – beelden uploaden kan ook via dit formulier.

2019058317 MB