Enschede - Drugslab in bedrijfshal; 31-jarige man aangehouden

8 maart 2019 11:04
Bron: Politie.nl

Donderdag 7 maart heeft de politie een drugslab aangetroffen in een bedrijfshal aan de binnenhaven. Een 31-jarige man uit Enschede is aangehouden.

(stockfoto)

De politie kreeg rond 15.00 uur een melding dat er vermoedelijk een drugslab in de bedrijfshal zou zitten. Eenmaal ter plaatse bleek de melding te kloppen. In de hal lagen grondstoffen voor het produceren en bewerken van drugs. Verder werd een productieruimte voor het produceren van drugs gevonden. Afgelopen nacht is het lab bewaakt. Vandaag gaat het LFO (Landelijke Faciliteit Ontmanteling) onderzoek doen in de bedrijfshal. Als dat onderzoek is afgerond wordt het drugslab ontmanteld. 
Vermoedt u een drugslab?
Drugslabs kunnen zich overal bevinden; op het platteland of in de grote stad, in boerenschuren, woonhuizen, garageboxen of in flatgebouwen. Vermoedt u een drugslab? Bel dan de politie via 112.  Anoniem melden kan ook via 0800-7000. Meer informatie over hoe te handelen bij het aantreffen van een drugslab vindt u hier: https://www.politie.nl/themas/aantreffen---vermoeden-drugslab.html#alinea-title-hoe-te-handelen-bij-aantreffen-van-een-mogelijk-drugslab

2019102205 AC