Politie zoekt getuige van beroving in de Knibbelbrugsteeg in Enschede

Foto: politie.nl

13 april 2019 11:39
Bron: Politie.nl

In de nacht van vrijdag op zaterdag 13 april werd een man beroofd in de Knibbelbrugsteeg. Daar moest het slachtoffer geld afgeven. In de omgeving van het station kon het slachtoffer vluchten. De politie zoekt getuigen van de beroving.

Rond de klok van 1.30 uur werd de 21-jarige man uit Oldenzaal in de steeg aangesproken. Een voor hem onbekende man sprak hem aan en vertelde dat hij van de politie was. Hij moest geld afgeven. Daarna moest de man meelopen richting station. Daar zou hij nog moeten pinnen. In de buurt van het station kon hij ontkomen aan zijn belager. Hij stapte in een geparkeerde taxi en liet zich direct naar het politiebureau brengen.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen die in die omgeving de beroving of iets anders opvallends hebben gezien. Het slachtoffer beschrijft zijn belager als volgt:

  • Een man van ongeveer 20 a 27 jaar oud;
  • ongeveer 1.80 m lang;
  • licht getinte huidskleur;
  • kort zwart krullend haar en een snor;
  • gekleed in een beige jas met een bontkraag.

Weet u meer of hebt u de dader en het slachtoffer gezien in de omgeving van De Knibbelbrugsteeg richting station? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met M op 0800-7000.

 

2019159870 RV