Gewonde bij schietincident in Enschede

1 mei 2019 14:37
Bron: Politie.nl

Gisteravond rond 18.20 uur ontving de politie melding van een schietincident aan de Hoge Bothofstraat. Daarbij raakte een 40-jarige man uit Enschede gewond aan zijn been. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij is behandeld aan zijn verwondingen. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

De politie deed meteen onderzoek naar het schietincident. Daarbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Ook deed het Arrestatie Team een inval in een woning aan het Ericapad. Er is nog geen verdachte aangehouden.

We kunnen ons voorstellen dat mensen geschrokken zijn van dit incident omdat het op klaarlichte dag is gebeurd. We nemen deze zaak hoog op en we doen er alles aan om bij een verdachte uit te komen.

Heeft u meer informatie?

Was u gisteravond rond 18.20 uur in de buurt van de Hoge Bothofstraat en was u getuige van het incident? Of heeft u (camera)beelden waarop het incident te zien is? Als u nog niet met de politie heeft gesproken, neem dan vandaag contact op met ons via 0900 8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.