Gewapende beroving Enschede: politie zoekt getuigen

4 juli 2019 12:49
Bron: Politie.nl

Aan de Industriestraat in Enschede is gisteravond rond 21.00 uur een 45-jarige man uit Duitsland gewond geraakt toen hij onder bedreiging van een wapen werd beroofd van een flink geldbedrag. De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of die camerabeelden van de omgeving hebben.

Rond 21.00 uur zat het slachtoffer in een geparkeerde auto op de Industriestraat in Enschede. Ineens trok een gemaskerde man naast zijn autodeur open. De man eiste geld, spoot het slachtoffer een spray in zijn ogen en bedreigde hem. De dader is er met een flink geldbedrag vandoor gegaan.

Signalement

De politie wil graag meer informatie in deze zaak. De man die er met het geld vandoor is gegaan is ongeveer 1.70-1.75 lang en had zijn gezicht bedekt. Hij sprak Duits. Het is nog onbekend in welke richting hij is weggegaan.

Heeft u informatie of camerabeelden?

De politie komt graag in contact met mensen die gisteravond rond 21.00 uur in de omgeving van de Industriestraat in Enschede was en die iets van dit incident hebben gezien. Als u camerabeelden in de omgeving heeft, kan dit ook helpen bij het onderzoek.

Heeft u meer informatie of camerabeelden? Neem dan (via Facebook) contact op met de politie in Enschede, of vul onderstaand tipformulier in. Op het tipformulier kunnen ook camerabeelden worden geupload.

2019294263 MB