Politie zoekt getuigen verkeersongeval met zwaar letsel in Enschede

6 juli 2019 13:02
Bron: Politie.nl

In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 juli omstreeks 01.55 uur vond er een verkeersongeval plaats tussen een auto en een vrouw op de fiets op de Pathmossingel ter hoogte van de Zwedeweg. De vrouw, een 47-jarige inwoonster van Enschede, raakte bij het ongeval zwaargewond. De auto is na het ongeval doorgereden zonder dat de bestuurder zijn identiteit bekend heeft gemaakt.

De politie trof iets later in de nacht, op de Burgemeester Raveslootsingel in Almelo een rijdende auto aan die schade had. De bestuurder, een 33-jarige man uit Enschede, werd aangehouden. De politie onderzoekt of deze auto en bestuurder te maken hebben met het bovenstaande verkeersongeval. Daarvoor is zij dringend op zoek naar getuigen die de aanrijding of het kenteken van de auto die betrokken was bij de aanrijding hebben gezien.

Politie zoekt getuigen

Er is een getuige geweest die een telefoon van iemand anders heeft gebruikt om het ongeval te melden. Deze getuige zou de aanrijding hebben gezien. De politie komt graag in contact met deze getuige. Maar natuurlijk ook met andere getuigen die meer kunnen vertellen over het voertuig wat bij de aanrijding betrokken was. 

Heeft u iets gezien? 

Neem dan contact op met de politie door te klikken op het meldformulier onderaan deze pagina of bel met 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M telefoonnummer 0800-7000.

(2019298168/hk)