Enschede - Politie onderzoekt doodsoorzaak overleden man

27 januari 2018 05:01
Bron: Politie.nl

De politie vermoedt dat de man door een misdrijf om het leven is gebracht en roept getuigen op zich te melden.

Op vrijdag 26 januari omstreeks 2.40 uur zag een passant op de kruising Malangstraat, Palembangstraat met de Brinkstraat een auto stil staan. De man die in de auto, een donkerkleurig Renault Laguna, zat reageerde niet op zijn aanspreken. Ambulance en politie kwamen ter plaatse en boden hulp maar de man bleek te zijn overleden. De identiteit van het slachtoffer moet nog officieel worden vastgesteld.
De politie vermoedt dat de man door een misdrijf om het leven is gebracht. De doodsoorzaak wordt onderzocht door een Team Grootschalige Opsporing met de naam ‘Gambia’. Het plaats delict in Enschede is de hele dag afgezet met schermen.  Rechercheurs hebben een buurtonderzoek gehouden en er werd een speurhond ingezet. 
Het afgelopen jaar zijn er meerdere misdrijven gepleegd in Enschede die nog steeds onderzocht worden door het Team Grootschalige Opsporing. Of dit incident in relatie staat met de eerder gepleegde misdrijven wordt uiteraard nader bekeken door de recherche. 
Weet u meer of heeft u relevante camerabeelden?
De politie houdt momenteel een buurtonderzoek en wil graag in contact komen met mensen die het slachtoffer gisteravond of vannacht hebben gesproken of gezien. Wie weet waar de auto, waarin het slachtoffer is aangetroffen, een donkerkleurige Renault Laguna voorzien van het kenteken 67-JGH-2 afgelopen nacht heeft gereden of stilgestaan. Ook camerabeelden met daarop deze auto of het slachtoffer wil de politie graag ontvangen.

U kunt gratis bellen naar 0800-6070, anoniem tippen bij Bel Misdaad anoniem 0800-7000 of tippen via het onderstaande digitale tipformulier of de Facebookpagina van Basisteam Enschede. 

Overijssel Enschede

  • be24069efec3fdf4d74de1ceb8169caa