Enschede - Geweldadige woningoverval in Enschede

11 april 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Afgelopen nacht is een bejaarde vrouw het slachtoffer geworden van een brute overval in haar woning in de Bentrotstraat in Enschede. De vrouw raakte gewond in haar gezicht, en is in het ziekenhuis aan haar verwondingen behandeld.

Rond 03.40 uur werd de vrouw wakker van gestommel in haar woning. Toen ze wilde gaan kijken wat er aan de hand was stond er een man in haar slaapkamer en bedreigde de vrouw met een wapen. De man heeft haar in het gezicht geslagen en is meerdere malen met de dood bedreigd als zij niet mee zou werken. Na de overval wist de vrouw bij haar buurman alarm te slaan. Hij heeft vervolgens de politie gebeld. De politie doet o.a. buurtonderzoek en forensisch onderzoek en is op zoek naar de dader.
Signalement
We zijn op zoek naar een man, hij is donder gekleed en droeg een donkere muts.
Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

2018152351 SP