Haaksbergen - Getuigen gezocht van kraak bij juwelier in Haaksbergen

29 oktober 2018 13:15
Bron: Politie.nl

Afgelopen nacht hebben twee personen met grof geweld ingebroken bij een juwelier aan de Spoorstraat. Ze namen een nog onbekende buit mee en vertrokken vervolgens op een (motor)scooter. De politie startte een onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.

Even na 3.00 uur klonk een harde knal in de Spoorstraat. De twee personen hadden de deur ingeslagen, een rolluik vernield en zijn met nog onbekende buit vertrokken. Bij de juwelier is direct een onderzoek gestart: de winkel is onderzocht op sporen en de eerste getuigen zijn gehoord. Ook werd de buurt doorzocht, maar de inbrekers werden niet meer gevonden.
Signalement
We weten dat de twee personen donker gekleed waren. Ze droegen bivakmutsen en een van de twee had een donkere broek met een witte streep langs de broekspijp. Ze vertrokken op een (motor)scooter, mogelijk een retromodel.
Heb je info?
In het onderzoek kan de politie de hulp van getuigen goed gebruiken. Heb je iets gezien of gehoord ofwoon je in de omgeving en heb je een camera bij je woning? Misschien zijn de daders tussen 2.45 en 3.45 uur voorbij gekomen. Je zou het onderzoek erg helpen als je contact met ons opneemt als er op de beelden iets te zien is dat verband kan houden met deze zaak. Houd hierbij rekening met de wintertijd die dit weekend is ingegaan, niet alle systemen passen dit automatisch aan.

Tips doorgeven kan via onderstaand formulier, eventuele camerabeelden kun je ook uploaden. Uiteraard zijn we ook gewoon bereikbaar via Facebook van Politie Haaksbergen of telefonisch via 0900-8844 en 0800-7000 (anoniem).

2018488157 MB