Hengelo - Politie zoekt getuigen bedreiging

20 oktober 2018 14:28
Bron: Politie.nl

De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging gisteravond rond 21.40 uur aan de Waarbekenweg. Een vrouw werd door meerdere jongens van de fiets gegooid en bedreigd met een vuurwapen of iets wat daar op lijkt. De politie heeft een minderjarige jongen uit Hengelo aangehouden en is nog op zoek naar de andere verdachten.

Het slachtoffer fietste over de Waarbekenweg. Op het fietspad is zij belaagd door meerdere jongens. Het slachtoffer is op de grond gevallen en bedreigd met een vuurwapen of iets wat daar op lijkt. De vrouw is hard gaan gillen en daarop zijn de jongens weggerend in de richting van de Enschedesestraat. Het slachtoffer heeft gelukkig geen verwondingen opgelopen.
Aanhouding
De politie was snel ter plaatse en heeft in de omgeving uitgekeken naar de jongens. Agenten vonden twee jongens die voldeden aan het signalement. Het slachtoffer herkende één van de jongens en daarop hielden agenten de jongen aan.
Getuigen gezocht
De politie is nog op zoek naar getuigen die de bedreiging hebben gezien. Was u gisteravond rond 21.40 uur in de Waarbekenweg of omgeving? En heeft u iets verdachts gezien? Dan horen wij dat graag. U kunt uw informatie doorgeven via 0900 8844 of via onderstaand tipformulier. Of geef uw informatie anoniem door via 0800 7000.

2018473803 AC