Politie zoekt getuigen en camerabeelden na beroving in Hengelo

24 oktober 2020 11:39
Bron: Politie.nl

De politie is een onderzoek gestart naar een beroving aan de Deurningerstraat in de nacht van 24 oktober. Dit gebeurde rond 3.00 uur ter hoogte van het tankstation. Het slachtoffer, een 49-jarige man uit Borne, wilde gaan tanken toen er plotseling twee jonge mannen hem bedreigden met een wapen. Hij moest onder bedreiging geld afgeven.

De politie is direct een onderzoek gestart naar deze beroving. Vandaag wordt er een buurtonderzoek gehouden en wordt gekeken of er camerabeelden in de omgeving zijn. Van de daders is een duidelijk signalement bekend, herkent u iemand die hieraan voldoet en mogelijk betrokken is bij deze gewelddadige straatroof, dan verzoekt de recherche om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Signalementen daders

Dader 1Lichtgetinte huidskleurOngeveer 16 jaar oudOngeveer 1.70 meter langSlank postuurKort, donker haarDonkere wenkbrauwenDonkere hoody met capuchon over zijn hoofdSprak Nederlands met een buitenlands accentDader 2Rond 19 jaar oudTussen 1.85 en 1.90 meter langSlank postuurDonkere ogenDonkere pet en hoodyDroeg een blauw mondkapjeSprak Nederlands met een buitenlands accent

Informatie en camerabeelden

Het onderzoeksteam komt graag in contact met iedereen die informatie heeft over deze beroving. Als u iemand herkent aan de hand van het signalement, neemt u dan contact op. Ook als u dashcam- of camerabeelden heeft uit de omgeving van de Deurningerstraat, kunt u het onderzoek helpen. Als op uw beelden iets te zien is wat met deze beroving te maken kan hebben, neem dan contact op. Dat kan via onderstaand tipformulier – hier kunt u ook uw beelden uploaden.

Contact opnemen kan ook via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem) of via Facebook van Politie Hengleo.

Het zaaknummer is 2020504837.

 

^MB