Steenwijk - Getuigenoproep snelkraak

11 oktober 2016 17:59
Bron: Politie.nl

In de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 oktober hebben onbekenden rond 4.00 uur ingebroken bij een supermarkt aan Het Schar. De (nog) onbekende daders gingen er vandoor met een grote hoeveelheid rookwaar. De politie onderzoekt de snelkraak en wil graag spreken met getuigen.

Rond 4.00 uur kwam er een melding binnen dat er werd ingebroken bij een supermarkt. Na de inbraak zijn twee daders weggefietst in de richting van de Middenweg. Het is nog niet bekend hoe en in welke richting de derde dader is gevlucht. De politie is op zoek naar getuigen. 
Signalement
Het gaat om drie mannen:

De eerste dader heeft een normaal postuur, droeg een rode sweater met capuchon over het hoofd, een groen shirt, zwarte broek en zwarte schoenen. Hij reed op een fiets met een kinderzitje.
De tweede dader heeft een dik of gezet postuur en een blanke huidskleur. Hij droeg een zwarte sweater, had de capuchon over zijn hoofd, een horizontaal rood/zwart gestreept shirt onder de sweater, een zwarte broek en donkerblauwe sportschoenen met witte zool. Daarnaast had hij onder zijn capuchon ook een zwart petje op en droeg hij grijze handschoenen.
De derde dader heeft een normaal postuur en een blanke huidskleur. Hij droeg een zwarte sweater met witte koortjes, capuchon over hoofd, blauw/grijze gevlekte spijkerbroek en grijs/witte Nike sportschoenen. Hij droeg onder zijn capuchon ook een groene Adidas pet met drie witte strepen op de klep. Hij ging er vandoor op een witte omafiets. 

Informatie
Was u rond 4.00 uur in de buurt van Het Schar of de Middenweg en heeft u iets gezien? Of hebt u in Steenwijk mannen zien rondlopen of fietsen die voldoen aan het signalement? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000.

(2016501453 NV)

Overijssel IJsselland Steenwijk

  • 3c30a9a27a00b75bb3b38f37be4426bc