In Notter is dit jaar nog geen inbraak gemeld

Foto: Pixabay

19 juni 2020 08:00
Bron: 112 Notter

Dagelijks wordt er gemiddeld 78 keer per dag ergens in Nederland ingebroken of een poging daartoe gedaan. In Notter was het in de eerste vijf maanden van dit jaar 0 keer raak, (nagenoeg) evenveel als in dezelfde periode vorig jaar.

Het aantal woninginbraken en het aantal pogingen daartoe in Notter is dit jaar gelijk gebleven. In totaal werd er in de eerste vijf maanden van dit jaar door de politie nog geen enkele inbraak of -poging geregistreerd in de Overijsselse plaats. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er tevens 0, zo blijkt uit data die door Alarmeringen.nl is verzameld.

Provincie Overijssel noteerde een stijging van 9,1 procent tot 728. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er nog 667. Bij de provincies gaat Zuid-Holland aan kop met 2661 inbraken of pogingen daartoe, gevolgd door Noord-Holland en Noord-Brabant met respectievelijk 2337 en 1800 stuks.

Hoewel inbrekers Notter dus links lijken te laten liggen, wordt er op andere plekken wel degelijk ingebroken. Benieuwd waar? Je kunt het eenvoudig per postcode bekijken via onderstaande kaart.

Bekijk alle beschikbare data, ook specifiek voor de plaats Notter en provincie Overijssel, in het dossier Woninginbraken.