Vriezenveen - Politie zoekt getuigen van gewelddadige beroving

11 maart 2018 05:00
Bron: Politie.nl

De politie is een onderzoek gestart nadat in de nacht van vrijdag op zaterdag 10 maart een vrouw van een telefoon werd beroofd in een woning aan de Petersburgstraat. Mogelijk zijn er getuigen die de verdachte hebben gezien. Van hem is een duidelijk signalement bekend.

De beroving vond plaats rond middernacht. De bewoonster verklaarde dat ze een afspraak had om een telefoon te verkopen. De koper stond omstreeks 23.45 uur aan de deur. Na binnenkomst ontstond er onenigheid over de vraagprijs, waarna de man de telefoon uit de handen van de vrouw trok en er vandoor probeerde te gaan. In de gang ontstond een worsteling, waarbij de vrouw meerdere klappen in haar gezicht kreeg. Daarna rende de man naar buiten ging hij ervan door via de Krijgerstraat richting de Almeloseweg. Ondanks dat agenten na vijf minuten ter plaatse waren, troffen zij de verdachte niet meer aan. Ook in de buurt werd hij niet gevonden. De recherche is een onderzoek gestart om te achterhalen wie er verantwoordelijk is voor de beroving.
Signalement
Van de verdachte is een signalement bekend. Het gaat om een licht getinte (bijna blanke) lange slungelige man van ongeveer 28-29 jaar oud. Hij is circa 1.85m lang met een smal gezicht. Hij heeft opgeschoren lichtbruin haar met bovenop een slag in zijn haar. Opvallend is dat de man met één oog scheel keek. Hij droeg een grijs vest. De man sprak Nederlands met een Noord Afrikaans accent.
Getuigenoproep
De politie hoopt dat er getuigen zijn die de verdachte hebben gezien in de omgeving van de Petersburgstraat voor of na het incident. Heeft u iets gezien? Of weet u wie de verdachte is? Bel dan de politie op 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

2018104804 FB

Overijssel Vriezenveen

Beroving Geweld
  • 3514e95c35f6e55cb12842c210c759bf