Drugsvangst en aanhouding na tip alerte burger in Zwolle

Foto: politie.nl

30 april 2020 16:37
Bron: Politie.nl

De politie heeft op woensdag 29 april een 21- jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van bezit drugs en een vuurwapen.

De politie ontving afgelopen periode een tip dat er een vuurwapen in de woning van de verdachte zou liggen. Agenten ondernamen actie en wisten de verdachte staande te houden bij een controle van zijn auto. Tijdens de controle werden verdovende middelen en patronen aangetroffen. Nadat de verdachte was aangehouden, werd zijn woning ook nog doorzocht. Hier troffen agenten nog meer verdovende middelen aan, een vuurwapen en contant geld. Alle goederen zijn in beslaggenomen en de verdachte werd ingesloten voor verhoor. Deze verdachte is na een uitgebreid verhoor heengezonden, maar hij blijft verdachte. Het onderzoek wordt voortgezet.

Deel uw tips!

Tips zijn erg waardevol voor de politie en kunnen onderzoeksteams verder helpen in lopende onderzoeken. Heeft u vermoedens dat een persoon in uw omgeving in het bezit is van illegale goederen? Of heeft u vermoedens dat er iets in uw buurt gaande is, dat u niet vertrouwt? Neem contact op met de politie via 0900-8844. Doet u liever anoniem een melding? Dit kan via MeldMisdaadAnoniem, via 0800- 7000 of maak onlineĀ een melding.2020180390 ^SvD(foto is ter illustratie)