Zwolle - Spreekuren wijkagenten Zwolle-Zuid

29 december 2016 12:45
Bron: Politie.nl

De wijkagenten van Zwolle-Zuid zijn zoveel mogelijk in de wijk aanwezig en aan het werk. Met ingang van 1 januari 2017 zijn ze ook te bezoeken tijdens twee spreekuren in wijkcentrum De Pol aan de Gelijkheid 1. Op woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur is daar een wijkagent aanwezig om vragen van wijkbewoners te beantwoorden.

De wijkagenten van Zwolle-Zuid zijn ook actief op Twitter. Volg het actuele nieuws uit de wijk via het account @POL_ZwolleZuid!

Veilige jaarwisseling
De wijkagenten van Zwolle-Zuid wensen u een veilige jaarwisseling en een heel goed 2017! Maar besef ook dat inbrekers tijdens de jaarwisseling weer extra actief zijn. Viert u oudejaarsavond bij familie, vrienden of kennissen? Vraag aan de buren een oogje in het zeil te houden. Wek de indruk dat er iemand thuis is: laat lampen branden, laat de radio aan en zet bijvoorbeeld glazen op tafel. Blijft u wel thuis, maar gaat u naar buiten om de buren gelukkig nieuwjaar te wensen of vuurwerk af te steken? Vergeet dan niet de ramen en deuren dicht te doen. Ziet u tijdens de jaarwisseling iets verdachts? Twijfel dan niet en bel direct 112!

Overijssel Zwolle

  • c88b06af5c90f939ad13ef7b808f9e66