Kijk naar het verhaal van een ondernemer die slachtoffer werd van DDoS-aanval in Baarn

Foto: politie.nl

22 maart 2021 11:31
Bron: Politie.nl

Wat als uw (MKB) bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminaliteit? Ieder jaar is maar liefst 1 op de 5 ondernemers de klos. Sander de Ridder was een van hen. “We hadden er nooit bij stil gestaan dat het ons kon overkomen.” Vanavond vertelt hij in de cybertalkshow ‘De Ondernemer Draait Door’ hoe hij slachtoffer werd. Kijk vanavond om 19.30 uur naar de liveshow op www.deondernemerdraaitdoor.nl en ontdek praktische tips voor de beveiliging van uw bedrijf.

Hoe herken je een cyberaanval zo snel mogelijk? Hoe bereid je je voor op een cyberincident om zo de schade zoveel mogelijk te beperken? Wat doen politie en justitie als je bij hen aanklopt om aangifte te doen? Wat kan je verwachten als de dader wordt gevonden? 

Naast ondernemer De Ridder, schuiven ook experts van VNO-NCW en Northwave aan.  En Jesse de Waard van het Digitaal District van de politie Midden-Nederland en Ronald Craenen van het Openbaar Ministerie gaan verder in op het strafproces en hoe u zich kunt beschermen tegen cybercriminelen. 

Op deondernemerdraaitdoor.nl vind je alle informatie en kan je je aanmelden om live mee te praten. Deze talkshow wordt georganiseerd door het Platform Veilig Ondernemen Midden Nederland en gepresenteerd door Ewout Genemans, bekend van ‘Verslaafd!’, ‘Bureau Burgwallen’ en ‘Bureau 040’. Je kunt op deze site ook eerdere talkshows voor ondernemers over cybercriminaliteit terugkijken.

Kijk vanavond van 19.30 uur tot 20.30 uur live mee op deondernemerdraaitdoor.nl . 

Utrecht Baarn

  • e2d13a4accf8ad8e9cbde39514d2cb88