Werkhoven/'t Goy - Politie vraagt camerabeelden in onderzoek naar branden

28 oktober 2018 17:53

De politie doet onderzoek naar twee branden in Werkhoven en één in ’t Goy en vraagt omwonenden om camerabeelden aan te leveren die kunnen helpen bij het onderzoek. Ook getuigen worden gevraagd zich te melden. De politie sluit brandstichting niet uit en wil daarom in beeld krijgen wie er rond het uitbreken van de betreffende branden in de omgeving zijn geweest.

Afgelopen week brak er drie keer brand uit bij bedrijven in het gebied ten oosten van Houten. Op 24 oktober brak er brand uit bij een bedrijf in ’t Goy. In de nacht van woensdag 24 oktober op donderdag 25 oktober was het rond 3.00 uur ’s nachts raak bij een agrarisch bedrijf aan de Hollendewagenweg in Werkhoven. En in de nacht van vrijdag 26 oktober op zaterdag 27 oktober brak er rond 1:30 uur ’s nachts opnieuw brand uit op dezelfde locatie in Werkhoven. De politie doet onderzoek naar de branden en sluit brandstichting niet uit. Om te voorkomen dat beveiligingsbeelden mogelijk automatisch gewist worden vraagt de politie omwonenden om hun beveiligingsbeelden veilig te stellen. De politie komt graag in contact met mensen die in het bezit zijn van beveiligingscamera’s in de omgeving van de twee locaties.

Mensen die mogelijk beelden in bezit hebben of informatie hebben over één of meer branden kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via onderstaand meldformulier. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

Utrecht Houten

Brand
  • 39aef0aca78cfc27ef3530d1f8866714