Driebergen, Diemen, Maarssen - Drie aanhoudingen voor verdovende middelen en wapens

8 december 2016 14:47
Bron: Politie.nl

De politie heeft woensdag 7 december in Maarssen en Diemen drie mannen uit Amsterdam aangehouden voor onder andere het bezit van verdovende middelen en wapens.

Landelijke eenheid
Na een onderzoek hielden medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid in Maarssen een 54-jarige Amsterdammer aan. In zijn auto werd een liter van de partydrug GHB aangetroffen en in beslag genomen. Voor een woning in Diemen werden  twee Amsterdammers van 35 jaar aagehouden. In hun bestelbus trof de politie isolatieplaten aan zoals die veel gebruikt worden bij bouw van hennepkwekerijen. Bij de doorzoeking van de woning werd inderdaad een hennepkwekerij aangetroffen, een grote hoeveelheid gedroogde henneptoppen, 350 XTC-pillen, verschillende kleine hoeveelheden verdovende middelen en 21.500 euro in contanten. Geld dat vermoedelijk met criminele actviteiten is verkregen. Daarnaast vond de politie een taser en pepperspray in de woning.  Alles is in beslag genomen.
Loods
Later die avond werd in een loods in Zaandam achter een dubbele wand nog een ontmantelde hennepkwekerij aangetroffen. Alle drie de verdachten zitten nog vast. 

Utrecht Maarssen

  • 256097f8ba8dc154fbceec3194a35415