Mijdrecht - Schietincident

3 april 2019 11:32
Bron: Politie.nl

Bij een schietincident aan de Landsherenstraat in Mijdrecht is op 2 april 2019 een 45-jarige vrouw overleden. De politie doet onderzoek.

De politie kreeg rond 22.00 uur een melding dat er knallen waren gehoord bij de woning. Ter plaatse troffen agenten een ernstig gewonde vrouw aan. Zij bleek te zijn neergeschoten. Hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder de traumaheli, en probeerden het leven van het slachtoffer te redden. Dit lukte niet en zij overleed ter plaatse.
Onderzoek naar de verdachte
Volgens getuigen vluchtte kort na het schietincident een man uit de woning in een onbekende richting. Met meerdere eenheden en de politiehelikopter werd in de directe omgeving naar de mogelijke verdachte gezocht, maar hij werd niet aangetroffen. Recherche en forensische opsporing startten direct een onderzoek naar de toedracht en omstandigheden rond het schietincident. Uit dit onderzoek kwam al snel een verdachte naar voren. De politie is diezelfde avond, op 2 april, naar de woning van deze verdachte gegaan en heeft een inval gedaan. De verdachte werd daar niet aangetroffen. Het onderzoek wordt voortgezet.

Utrecht Mijdrecht

Schietpartij
  • f38c22c8ecf83ab7416656ecbbaf38b8