Nieuwegein - Gezocht - Stel steelt whisky en champagne

12 mei 2018 06:01
Bron: Politie.nl

Een man en een vrouw stelen voor enkele honderden euro's aan alcoholische dranken bij de groothandel aan de Grote Wade. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld van 9 mei 2018.

Het gebeurt woensdagmiddag 17 januari 2018 op industrieterrein De Liesbosch. Een medewerker van de groothandel ontdekt de diefstal die dag. Hij ziet dat er flessen uit de winkelvoorraad weg zijn, zonder dat deze door de kassa zijn geregistreerd. Uit de van de beveiligingscamere blijkt waar de flessen zijn gebleven.

Diefstal

Een man en vrouw komen aan het begin van de middag de groothandel binnen. Ze hebben hun oog laten vallen op de drankafdeling. De twee hebben aan twintig minuten genoeg om hun keuze te maken en hun jassen vol te stoppen met flessen whisky en champagne. Daarna verlaten de twee de winkel zonder te betalen met voor ongeveer vierhonderd euro aan flessen drank.

Signalementen

Verdachte 1:

vrouw
blanke huidskleur
normaal postuur
donker haar in een staartje en een strakke scheiding in het midden
droeg een korte, rode, gewatteerde jas
had een blauwe spijkerbroek aan.

Verdachte 2:

man
lichtgetinte huidskleur
normaal postuur
kort, donker haar, voorop kalend
droeg een bril
had een donkere jas aan
droeg een blauwe spijkerbroek
had een geruite sjaal om.

Herkent u de verdachten?
Weet u misschien hoe ze heten of waar ze wonen?
Heeft u ze ergens anders gezien?

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.
2018020592
Wed Jan 17 00:00:00 CET 2018
Nieuwegein

gezocht

Utrecht Nieuwegein

Diefstal
  • 37c5c21fbf1c122dd32002437434bcea