Man beroofd in Nieuwegein – politie zoekt getuigen in NIEUWEGEIN

Foto: politie.nl

11 februari 2021 15:01
Bron: Politie.nl

In de avond van 10 februari werd een 52-jarige man beroofd van zijn geld toen hij een telefoon wilde kopen. De politie zoekt getuigen.

Een 52-jarige man uit Leidschendam wilde via Marktplaats een telefoon kopen. Hij vond een geschikt model en sprak met de verkopende partij af aan het Nijpelsplantsoen in Nieuwegein.

Rond 18u30 zag de man twee personen aan komen lopen met wie hij had afgesproken. Nadat de koper het geld aan de twee personen had overhandigd, werd de man geslagen. Hij raakte hierbij lichtgewond. De verdachten vluchtten weg in onbekende richting.

Signalementen
Verdachte 1:

ManDonker getinte huidOngeveer 25 jaar oudOngeveer 1.80m langStevig postuurKort zwart haarZwarte jas, heuplengte, met capuchon

Verdachte 2:

ManLicht getintOngeveer 25 jaar oudOngeveer 1.85m langGespierd postuurDonker kort haarJeans, jas of trui zwart van kleur zonder capuchon

Iets gezien?
De politie is op zoek naar getuigen. Wie heeft in de avond van 10 februari iets van deze straatroof gezien? Misschien heeft u wel camerabeelden die kunnen helpen bij het onderzoek? Alle informatie helpt! Bel 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het onderstaande tipformulier.