Nieuwegein - Getuigen gezocht van inrijden op mannen

8 augustus 2015 17:40
Bron: Politie.nl

Vrijdag 7 augustus reed een man in een blauwe Seat in op drie mannen op de Noordstedeweg. De politie zoekt getuigen.

Rond 15.00 uur liepen drie mannen op het fietspad van de Noordstedeweg, vanuit de richting van de Sluyterslaan richting de tunnel van de A.C. Verhoefweg. Net voor de kruising met de Schouwstede kwam er een auto het fietspad oprijden. De mannen moesten aan de kant gaan om de auto te ontwijken. Kort na het passeren, reed de auto ineens achteruit. De middelste van de drie mannen werd aangereden door de automobilist. De andere twee mannen konden op tijd opzij springen. De middelste man werd een paar meter op de auto meegeschept en viel toen van de auto af. Hij liep diverse schaafwonden op.

De bestuurder stapte uit en wilde ruzie maken met de mannen, maar werd tegengehouden door de vrouwelijke passagier. Beiden stapten weer in en reden weg.

Het gaat om een blauwe Seat met daarin

een getinte man van rond de 30 jaar oud, ong. 1.75 m., normaal postuur en kort, zwart haar en één donker oog. Hij droeg een spijkerbroek en T-shirt en een ketting met een kruisje eraan.
Een getinte vrouw van rond de 30 jaar oud, ong. 1.60 m., normaal postuur en bruin, krullend haar tot over de schouders. Droeg wijdvallende kleding.

In de auto zat een kind van een jaar of acht. Beide personen spraken slecht Nederlands.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen, of mensen die meer weten hiervan, contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000.

Utrecht Nieuwegein

  • a2ce6aabcfc1098eccabce84707e30cf