Utrecht - Verzoek om beeldmateriaal CS Utrecht en Hoog Catharijne

13 juni 2018 06:00
Bron: Politie.nl

In het kader van een onderzoek naar de dood van een persoon, is de politie op zoek naar specifieke video’s en foto’s. Omdat het onderzoek nog loopt kunnen we op dit moment niet meer informatie vrij geven. Maar het onderzoeksteam kan de hulp van een specifieke doelgroep wel heel goed gebruiken.

In Opsporing Verzocht roept vanavond de politie mensen op die foto’s en video’s in hun bezit hebben die gemaakt zijn op 20 april 2016 op het Centraal Station in Utrecht of in winkelcentrum Hoog Catharijne. Voor dit onderzoek is het van belang dat er in kaart wordt gebracht wie er op die bewuste dag in deze omgeving zijn geweest. Al het beeldmateriaal kan daarbij helpen: selfies en groepsfoto’s, maar ook video’s en foto’s van de omgeving.

Specifieke interesse

De politie is alleen geïnteresseerd in de mensen die toevallig op zo’n foto of video staan, niet in wie het beeldmateriaal heeft gemaakt. Als blijkt dat het beeldmateriaal geen interessante informatie bevat, wordt het niet bewaard.

Geheugensteuntjes

20 april 2016 speelde FC Utrecht een thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Deze wedstrijd verloor de thuisclub met 0-2. Verder was er een congres in de Jaarbeurs: ‘Overheid 360º’. In Tivoli Vredenburg werd de ‘Dag van de jonge Jury’ gehouden en was er een concert van Anastasia.

Uploaden van uw materiaal

U kunt uw foto’s en/of video’s rechtstreeks naar de politie uploaden via het online tipformulier.

 

Utrecht Utrecht

  • adafe1e14f4aac6f2fb73b61c3ad669a