Utrecht - Slachtoffers van mishandeling en getuigen gezocht

16 juni 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Woensdagavond 13 juni en donderdagochtend 14 juni vonden twee mishandelingen plaats. De politie hield vier jongemannen aan, en zoekt extra getuigen. Van de eerste mishandeling zoeken we ook contact met de slachtoffers.

De politie kreeg woensdagavond rond 23.15 uur melding dat een jongen en een meisje op de Oudegracht o.a. in hun gezicht waren geslagen door een groep van vier jongens. Agenten gingen op zoek naar de daders. Er werd echter geen aangifte gedaan door de slachtoffers. Later deze nacht, rond 02.30 uur, kwam de melding dat er een vechtpartij gaande was op de Voorstraat. Via cameratoezicht was te zien dat er mannen met overeenkomende signalementen bij betrokken waren als bij het eerdere incident. Agenten gingen erheen en de mannen renden weg. Zij werden op de Wittevrouwenstraat, Wittevrouwenkade en Ridderschapstraat aangehouden. Het gaat om drie mannen van 18 en één van 20, allen uit Utrecht. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau en zitten vast.

 

De politie zoekt contact met de twee slachtoffers van de Oudegracht, om hun aangifte op te nemen. Ook zoekt ze getuigen van beide incidenten. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844.