Utrecht - Nadere berichtgeving Bosboomstraat - Ook specifieke getuigen gezocht!

14 juli 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Naar aanleiding van de getuigenoproep die gisteravond 12 juli is gepubliceerd op politie.nl heeft een aantal personen zich gemeld bij de recherche en hun informatie met het onderzoeksteam gedeeld.

Het onderzoek naar de dood van een vrouw in een woning aan de Bosboomstraat op woensdagochtend 11 juli is in volle gang. Een 31-jarige verdachte uit Nieuwegein, die later die dag werd aangehouden is vandaag voorgeleid voor de rechter-commissaris. Deze bepaalde dat de verdachte langer vast blijft zitten. De man zit in alle beperkingen, wat betekent dat hij alleen met zijn advocaat contact mag hebben. Het rechercheteam leest in de media dat er mogelijk ook mensen zijn die die bewuste dag de verdachte in de omgeving van de Bosboomstraat hebben gezien. Deze specifieke getuige/ getuigen hebben zich echter nog niet gemeld bij de politie. De recherche roept deze getuigen op hun informatie ook met het onderzoeksteam te delen.

Eerder verschenen getuigenoproep

De recherche heeft een team samengesteld van zowel tactisch als forensisch rechercheurs en onderzoekt wat er precies is gebeurd. Zo worden er sporen onderzocht, getuigen gehoord en camerabeelden verzameld. De politie vraagt dan ook mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben die bij kan dragen aan het onderzoek, zich te melden via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Als u in (de buurt van) de Bosboomstraat woont of bent geweest tussen dinsdagavond 10 juli 20.00 uur en woensdagochtend 11 juli 11.00 uur en u beschikt over camerabeelden, komen wij ook graag met u in contact. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

Utrecht Utrecht

Aanhouding
  • c73ee17a8e4b36b50571e2de770f07c7