Utrecht - Overval Haroekoeplein Utrecht: politie zoekt getuigen

28 september 2018 11:34
Bron: Politie.nl

Op donderdagmorgen 27 september werd een overval gepleegd op een winkel aan het Haroekoeplein in Utrecht. De verdachte dreigde hierbij met een steekwapen. Er vielen geen gewonden. De politie is op zoek naar getuigen.

De verdachte kwam rond half tien een winkel aan het Haroekoeplein binnen. Toen de man bij de kassa kwam trok hij een steekwapen en bedreigde de kassamedewerkster. De overvaller maakte een geldbedrag buit. Ondanks een zoekactie en de BURGERNET-actie werd de verdachte niet aangetroffen.

Inmiddels heeft er een buurtonderzoek plaatsgevonden en zijn er getuigen gehoord. De recherche onderzoekt de camerabeelden uit de winkel.

Signalement
De politie zoekt een donkergetinte man. Hij had een witte jas aan met capuchon en droeg een blauwe spijkerbroek met gat ter hoogte van de knie. De man had een onverzorgd uiterlijk.

Uw tip!
De recherche is op zoek naar getuigen van deze overval. Was u die bewuste ochtend aan het winkelen en heeft u de man gezien? Of misschien woont u in de buurt van de winkel en heeft u camerabeelden? Misschien heeft u zelfs een foto of video gemaakt van de overvaller in de winkel. Alles helpt.

Heeft u informatie? Neemt u dan contact met ons op via nummer 0900-8844 of via het onderstaande tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.