Utrecht - Ongeval Albert Schweitzerdreef Utrecht, getuigen gezocht

14 januari 2019 12:55
Bron: Politie.nl

Op zondagmiddag 13 januari vond rond 14.40 een ernstig ongeval plaats op de Albert Schweitzerdreef in Utrecht. Bij het ongeval raakten meerdere personen gewond en een 85-jarige vrouw uit Amersfoort zwaargewond. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie zoekt op dit moment uit hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren:

•           Er zijn twee auto’s betrokken bij het ongeluk. Beide auto’s reden op de Albert Schweitzerdreef in de richting van de Henry Dunantplein.

•           De toedracht van het ongeval is nog niet duidelijk.

•           Vermoedelijk hebben de auto’s elkaar geraakt. Hierbij verloor één bestuurder de macht over het stuur.

•           Deze auto raakte op zijn kant. Drie van de vier inzittenden raakten bekneld.
Hulp slachtoffers
Omstanders proberen direct de slachtoffers uit de auto te krijgen. Met de hulp van de brandweer en ambulancepersoneel konden de inzittenden uiteindelijk bevrijd worden. De traumaheli behandelde het zwaargewonde slachtoffer ter plaatse. De overige gewonde betrokkenen werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

 
Getuigen
Het tactisch verkeerteam van de politie Midden-Nederland doet onderzoek naar de toedracht van dit ongeval. De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u dit ongeval zien gebeuren? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 
Podcast tactisch verkeersteam
Meer weten over hoe verkeersongelukken onderzocht worden? Luister dan de podcast over het werk van het tactische verkeersteam. 

Utrecht Utrecht

Brand Ongeval Overig
  • 702f9e1dbc6e5e903121ce0b262bab8a