Utrecht - Aanhoudingen na vondst verdovende middelen in Utrecht

13 maart 2019 14:08
Bron: Politie.nl

Op zaterdag 9 maart kon de politie twee mannen aanhouden die een grote hoeveelheid verdovende middelen bij zich hadden. Eén van de mannen wordt ook verdacht van dealen.

In december 2018 ontving de politie een melding via Meld Misdaad Anoniem. Een persoon vertelde ons hierbij dat via een bepaald nummer verdovende middelen konden worden gekocht in heel Utrecht. Ook de naam van de bezorger werd in de melding genoemd. Na onderzoek bleek een telefoonnummer veelvuldig gebruikt te worden. 

Aanhoudingen

Na onderzoek kon de politie op zaterdag 9 maart een koper worden aangehouden. Een 48-jarige man uit Maarssen. Hij had een vijftal ponypacks cocaïne bij zich. Ook kon de persoon worden aangehouden die ervan wordt verdacht te dealen: een 30-jarige man uit Utrecht. Hij had 12 ponypacks bij zich en een geldbedrag. Ook is de politie de woning van de verdachte 30-jarige man binnengegaan. Hier werden nog eens 71 ponypacks aangetroffen, brokken cocaïne en een groot geldbedrag. Daarnaast werd er veel dure kleding gevonden.

Utrecht Utrecht

Aanhouding
  • 3fd9d7b8cf02dc266a8cacc438252757