Getuigenoproep steekincident Zambesidreef Utrecht

12 april 2019 19:44
Bron: Politie.nl

Een zestigjarige vrouw is vrijdagmiddag 12 april 2019 slachtoffer geworden van een steekincident op de Zambesidreef in Utrecht. De politie doet nu onderzoek en vraagt getuigen om zich te melden.

Rond 16.10 uur kreeg de politie melding van het steekincident. Het slachtoffer liep uit de richting van de Gambiadreef richting de Oranjerivierdreef. Op de hoek van de Zambesidreef en de Oranjerivierdreef, nabij het winkelcentrum, werd zij gestoken. De verdachte – een jonge vrouw - rende vervolgens richting de Gambiadreef.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben de omgeving afgezet voor onderzoek. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de verdachte. 

Help mee

Om duidelijk te krijgen wat zich precies heeft afgespeeld, is de politie dringend op zoek naar getuigen. Heeft u het steekincident zien gebeuren? Of heeft u andere informatie die kan bijdragen aan het politieonderzoek? Neem dan direct contact met ons op. U kunt de politie bellen op 0900 8844 of anoniem op 0800 7000. Of vul onderstaand tipformulier in. Hartelijk dank.