Bedreiging in het verkeer

Foto: politie.nl

9 mei 2019 14:56
Bron: Politie.nl

De politie zoekt getuigen van een bedreiging met een vuurwapen aan de ’t Goylaan in Utrecht. Op maandag 6 mei, even voor 18.30 uur, wordt een automobilist bedreigd door een man met een wapen. De politie zoekt mensen die dit hebben zien gebeuren of die meer weten over wat er is gebeurd.

Iets voor 18.30 uur rijdt het slachtoffer over de ’t Goylaan in Utrecht. Ter hoogte van de kruising met de Hooft Graaflandstraat en de Constant Erzeijstraat stapt er iemand achter de auto van het slachtoffer uit een wit/blauwe Volkswagen Caddy. Deze man heeft volgens het slachtoffer een vuurwapen in zijn hand en dreigt daarmee. Het slachtoffer gaat er vervolgens vandoor in de auto.

Niet veel later kon de politie een verdachte aanhouden aan de A.C. Verhoefweg in Nieuwegein. Het gaan om een 18-jarige man uit Nieuwegein. Op dinsdagavond 7 mei kon ook een tweede verdachte worden aangehouden.  Deze tweede persoon is een 23-jarige man uit Nieuwegein. Beide mannen zijn inmiddels heengezonden maar zijn nog altijd verdacht in de zaak. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.