Jonge drugsdealer opgepakt op Jaarbeursplein Utrecht in Driebergen, Utrecht

Foto: politie.nl

4 juni 2019 13:21
Bron: Politie.nl

De politie heeft maandag 3 juni op het Jaarbeursplein drie mannen aangehouden tijdens een overdracht van verdovende middelen. Bij één van de verdachten, een 16-jarige jongen uit Utrecht, trof de politie 38 bolletjes met vermoedelijk cocaïne en heroïne aan. Ook had hij een geldbedrag van bijna 1400 euro en drie telefoons bij zich. Alles is in beslag genomen.

Scooter

Medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid in burger waren omstreeks 16.30 uur op het Jaarbeursplein te Utrecht getuige van een overdracht van vermoedelijk verdovende middelen tussen twee mannen op een scooter en een derde persoon. Bij controle bleek dat deze man, een 42-jarige inwoner uit Brussel, net 60 euro voor verdovende middelen had betaald aan de jongen achterop de scooter. Hij had nog niets ontvangen. De manj werd aangehouden.

Geldbedrag

De twee personen op de scooter, een 36-jarige man en een 16-jarige jongen, beide uit Utrecht werden, aangehouden als verdachten van het dealen van de verdovende middelen. Bij de jongen werden 38 bolletjes met vermoedelijk cocaïne en heroïne aangetroffen. Ook had hij een geldbedrag van bijna 1400 euro en drie telefoons bij zich. Alles is in beslag genomen.

De Belgische koper is na verhoor weer op vrije voeten gesteld. De twee Utrechters zitten nog vast.