Leiden - Twee mannen en vrouw aangehouden na aantreffen hennepafval

4 oktober 2016 12:22
Bron: Politie.nl

De politie heeft maandag 3 oktober omstreeks 16.00 uur twee mannen en een vrouw aangehouden na het aantreffen van hennepafval in een busje.

De politie kreeg de melding van een verdachte situatie met een bus bij de Koningshof. Daar waren personen spullen, waaronder vuilniszakken, in de bus aan het laden. Ter plaatste troffen agenten twee mannen aan. In de vuilniszakken bleek hennepafval te zitten. Een van de verdachten, een 27-jarige man uit Utrecht, werd bij de bus aangehouden. De andere verdachte, een Leimuidenaar van 30, rende weg, maar werd op de Eisenhowerlaan ingehaald en aangehouden. In de woning was de bewoonster van 27 jaar nog aanwezig. Zij werd eveneens aangehouden. In haar woning werd een ontmantelde hennepkwekerij gevonden. De politie doet verder onderzoek.
Verdachte situatie, bel de politie
De politie vraagt bewoners bij verdachte situaties de politie te bellen. Als er bijvoorbeeld een onbekend persoon grote interesse heeft in geparkeerde auto’s of zich verdacht ophoudt in brandgangen en steegjes, dan kunnen bewoners bellen naar 1-1-2. Het noteren van het signalement en eventueel een kenteken kan de politie verder helpen in het onderzoek.

Utrecht Utrecht

  • 05d0dfcd9ecfccecf153ac7ff683dc4e