Utrecht - autospiegels vernield

16 april 2017 13:59
Bron: Politie.nl

In de nacht van zaterdag 15 april op zondag 16 april werden diverse autospiegels vernield rond de Vaartscherijnstraat en de Verlengde Hoogravenseweg. Drie verdachten werden aangehouden door alerte melder.

Zaterdagnacht rond 02.00 uur kreeg de politie een melding dat er een aantal autospiegels waren vernield op de Verlengde Hoogravenseweg. De melder had ook drie jongens staande gehouden die werden verdacht van de vernielingen. Agenten kwamen ter plaatse en stelden een onderzoek in. Zij zagen dat in de omgeving van de Vaartscherijnstraat en de Verlengde Hoogravenseweg bij zeker 9 auto?s de buitenspiegels waren vernield. De verdachten werden hierop aangehouden. Het ging om drie jongens uit Utrecht, één van 16 jaar oud en twee van 18 jaar oud.
Doe altijd aangifte!
De politie vermoedt dat er meer gedupeerden zijn en vraagt hen aangifte te doen. Is ook bij u afgelopen nacht in de omgeving van de Verlengde Hoogravenseweg de spiegel van uw auto vernield, maar u heeft nog geen aangifte gedaan? Doe dat dan alsnog via Politie.nl.
Hebt u meer informatie?
De politie stelt een onderzoek in naar de reeks vernielingen en de verdachten. Hebt u meer informatie over de vernielingen? Beschikt u over camerabeelden? Bel dan met de politie: 0900-8844 of meld het via www.politie.nl. Daar kunt u ook foto?s en/of filmpje uploaden.

Utrecht Utrecht

  • 6e66d27dd90426f5404b326c2a6d7e64