Gezocht - Opgeloste zaak: agressieve man slaat bezoeker restaurant in Utrecht

20 april 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Een vader van drie kinderen sloeg een bezoeker van een restaurant aan de Kanaalweg keihard op zijn neus, omdat diens vrouw zijn kinderen terechtwees. De politie zocht de toen nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan aandacht voor de zaak in RTV Utecht tv-programma Bureau Hengeveld. Dat was bij deze zaak ook het geval. De verdachte meldde zich na de uitzending van Bureau Hengeveld van 11 april 2018 zelf bij de politie voor verhoor. Mishandeling Het gebeurde op een warme avond in mei 2017.  Het slachtoffer zat met zijn vrouw op het terras van het restaurant. Op het pleintje bij het terras speelden drie jongens. Eén van de jongens gooide een stuk plastic in de struiken. De vrouw zag dit en zei er wat van. De vader van de kinderen had dit in de gaten en liep op zijn beurt naar de vrouw om met luide stem te vragen waar ze zich mee bemoeide. Haar man nam het voor haar op en zei dat hij normaal moest doen. Dat was voor de agressieve vader de druppel die de emmer deed overlopen. Hij sloeg de man vol in het gezicht.  Personeel van het restaurant moest de agressieveling bij het slachtoffer wegtrekken. De agressieve man liep vervolgens het restaurant binnen om zijn handen te wassen. De beveiligingscamera van het restaurant filmde hem. Toen hij terugkwam vertrok hij met zijn zoontjes al fietsend in de richting van park Oog in Al. Opgelost Het slachtoffer deed aangifte bij de politie en de recherche stelde een onderzoek in. Dat leidde niet tot oplossing van de zaak, totdat het Openbaar Ministerie besloot dat de camerfabeelden van de verdachte op tv getoond mochten worden. Dat leverde het gewenste resultaat op. De politie weet nu wie de verdachte is en maakt proces-verbaal tegen hem op.

Een vader van drie kinderen sloeg een bezoeker van een restaurant aan de Kanaalweg keihard op zijn neus, omdat diens vrouw zijn kinderen terechtwees. De politie zocht de toen nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan aandacht voor de zaak in RTV Utecht tv-programma Bureau Hengeveld. Dat was bij deze zaak ook het geval. De verdachte meldde zich na de uitzending van Bureau Hengeveld van 11 april 2018 zelf bij de politie voor verhoor.

Mishandeling

Het gebeurde op een warme avond in mei 2017.  Het slachtoffer zat met zijn vrouw op het terras van het restaurant. Op het pleintje bij het terras speelden drie jongens. Eén van de jongens gooide een stuk plastic in de struiken. De vrouw zag dit en zei er wat van. De vader van de kinderen had dit in de gaten en liep op zijn beurt naar de vrouw om met luide stem te vragen waar ze zich mee bemoeide. Haar man nam het voor haar op en zei dat hij normaal moest doen.

Dat was voor de agressieve vader de druppel die de emmer deed overlopen. Hij sloeg de man vol in het gezicht.  Personeel van het restaurant moest de agressieveling bij het slachtoffer wegtrekken. De agressieve man liep vervolgens het restaurant binnen om zijn handen te wassen. De beveiligingscamera van het restaurant filmde hem. Toen hij terugkwam vertrok hij met zijn zoontjes al fietsend in de richting van park Oog in Al.

Opgelost

Het slachtoffer deed aangifte bij de politie en de recherche stelde een onderzoek in. Dat leidde niet tot oplossing van de zaak, totdat het Openbaar Ministerie besloot dat de camerfabeelden van de verdachte op tv getoond mochten worden. Dat leverde het gewenste resultaat op. De politie weet nu wie de verdachte is en maakt proces-verbaal tegen hem op.
opgelost

Utrecht Utrecht

Mishandeling
  • 19a673a4a349f81017ac46499c638922