Veenendaal - Mishandeling Veenendaal in Opsporing Verzocht

29 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

In de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 augustus 2017 raakt een 22-jarige man zwaargewond bij een mishandeling op de Kerkewijk. De politie zoekt de dader en getuigen en daarom worden er beelden getoond in Opsporing Verzocht op dinsdag 29 mei.

Het gebeurt  in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 augustus 2017. Op de Kerkewijck, ter hoogte van de C&A, staat een groep van drie jongens. Met één van hen krijg het 22-jarige slachtoffer ruzie. Deze jongeman slaat hem zo hard in zijn gezicht dat de Veenendaler bewusteloos in elkaar zakt. Vervolgens trapt de agressieve jongen nog een keer hard in zijn gezicht.

Vrienden brengen het slachtoffer naar huis. Na onderzoek in het ziekenhuis blijkt hij zware verwondingen te hebben. Naast een schedelbasisfractuur constateert de arts ook een gebroken oogkas, een gebroken neus en een zware hersenschudding. Daarnaast heeft het slachtoffer hersenbeschadiging opgelopen, waardoor zijn reuk- en smaakzin verdwenen zijn. 
Verdachte en getuigen gezocht
De politie is op zoek naar de dader van deze mishandeling. Ook wil de politie graag in contact komen met een tweetal fietsende meisjes waarnaar de dader na de mishandeling zwaait. Dat gebeurt op de hoek van de Korenbeurs en de Kerkewijck. Mogelijk kennen zij de dader.
Signalement van de verdachte
Jongeman van begin 20

Blanke huidskleur

Kort, donker haar

Normaal postuur

Broeg een donkere jas

Had een lichte broek aan.
Vragen
Denkt u de verdachte te herkennen van het camerabeelden of weet u gewoon wie hij is? 

Ben jij één van die fietsende meisjes waar de dader naar zwaaide?

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.
Opsporing Verzocht
De beelden van de mishandeling worden getoond in Opsporing Verzocht op dinsdag 29 mei om 20.30 uur op NPO1. De uitzending wordt herhaald op woensdag 30 mei om 11.40 uur op NPO2.

Utrecht Veenendaal

Geweld Mishandeling
  • 2b6d7ac7f7f3c063f39e4998ebbbae4f