VEENENDAAL - Gewelddadige overval op snackbar in Veenendaal

8 april 2019 11:39
Bron: Politie.nl

Zondagavond tussen 22.30 uur en 22.45 uur werd een snackbar op gewelddadige manier overvallen op de Kerkewijk in Veenendaal. Twee verdachten hebben hierbij een nog onbekende buit gemaakt. De verdachten zijn ontkomen.

Toen de politie op de locatie aankwam waren de overvallers niet meer in de snackbar aanwezig. Twee slachtoffers – een 23-jarige man en een 17-jarige man uit Veenendaal - lagen gewond op de grond. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De twee verdachten zijn via de achterkant van het pand aan de Kerkewijk binnengekomen en bedreigden de beide mannen die op dat moment aanwezig waren. Ze haalden de kassa leeg en vluchtten daarna op de fiets via het steegje aan de achterzijde van de snackbar dat uitkomt op de Tuinstraat.

De politie is op zoek naar de twee verdachten. Beiden zijn tussen de 18 en 23 jaar oud, waren zwart gekleed en hadden een bivakmuts op.
Uw tip!
Heeft u iets van de overval gezien? Heeft u gezien waar de verdachten op de fiets heen zijn gevlucht? Of weet u misschien wie de verdachte is? Twijfel dan niet en geef uw tip door via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Of geef uw tip online door via het onderstaande tipformulier.