Woerden - Auto’s, motor en woning lopen schade op na brandstichting

30 augustus 2018 12:40
Bron: Politie.nl

Twee auto’s en een motorfiets die direct voor een woning aan de Schoener stonden, zijn in de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 augustus zwaar beschadigd geraakt door brand. Ook de woning liep brandschade op. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt getuigen.

Omstreeks 2.20 uur kwam een melding binnen van de brand. Omwonenden probeerden met tuinslangen de brand te blussen. De brandweer wist het vuur ten slotte te doven, maar kon niet voorkomen dat behalve de voertuigen ook de hal van de woning brandschade opliep. De bewoners konden wel weer terug in hun woning.
Getuigen gezocht
De forensische opsporing heeft sporenonderzoek gedaan. Vandaag volgt ook een buurtonderzoek. De politie heeft intussen met diverse mensen gesproken, maar komt nog graag in contact met mensen die iets hebben gezien dat in verband kan worden gebracht met de brandstichting, bijvoorbeeld verdachte personen of voertuigen in de omgeving. Omwonenden die camera’s hebben hangen wordt verzocht te kijken of zij mogelijk beelden hebben die kunnen helpen bij het rechercheonderzoek.
Uw tip!
Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politien via 0900 – 88 44 of geef uw tip door via onderstaand tipformulier. Liever anoniem bellen? Neem dan contact op met M. via 0800 – 7000.

Utrecht Woerden

Brand
  • 633ee5654ef31282122e4ae1e94cf72d