Woerden - Getuigen gezocht van poging zware mishandeling

22 november 2016 15:42
Bron: Politie.nl

Op zaterdag 19 november vond een poging zware mishandeling plaats op de Hollandbaan. Dankzij het optreden van een alerte getuige wist zij de mishandeling te beëindigen. De politie is op zoek naar deze getuige.

Het slachtoffer, een 15-jarige inwoner van Utrecht, fietste omstreeks 21.30 uur samen met een groep in de richting van het winkelcentrum. Op het fietspad ter hoogte van een tankstation werd één van de jongeren uit de groep door drie jongens aangesproken. Er ontstond een woordenwisseling waarna het 15-jarige slachtoffer uit het niets door één van de jongens werd geslagen waarna hij op de grond viel. Vervolgens werd hij door het drietal meerdere keren geslagen en geschopt. Zij gingen daarna in een onbekende richting ervandoor.

 
Getuigenoproep
De politie is op zoek naar een specifieke getuige die de mishandeling uiteindelijk heeft weten te stoppen. Betreft een blanke vrouw, eind 30 jaar, kort zwart haar en droeg een donkerblauwe jas. De vrouw reed in een kleine rode auto. Bent u deze getuige? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Utrecht Woerden

  • 3accdffa84c7db3960c1293ce4054b35