Axel - Twee vechtersbazen aangehouden in Axel

2 april 2019 11:04
Bron: Politie.nl

Maandagavond rond 19.30 liep een al langer slepend conflict over geluidsoverlast tussen twee bewoners van de Ferdinandstraat in Axel dermate hoog op dat de politie erbij moest komen. Uiteindelijk zijn allebei de vechtersbazen aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Er kwam een melding bij de politie binnen dat er gevochten werd in bovengenoemde straat. Ook zou er sprake van zijn dat één van de betrokkenen met een vuurwapen had gedreigd. De andere man zou met een stok geslagen hebben.

In een van de woningen van de aangehouden verdachten is door de politie nog huiszoeking gedaan, maar er werd geen vuurwapen aangetroffen. Beide mannen zijn overgebracht naar een politiecel en worden daar dinsdag gehoord over hun aandeel in het conflict en de verdere nasleep hiervan. Er is door beide betrokkenen aangifte gedaan. De politie is op zoek naar getuigen die de vechtpartij daadwerkelijk hebben gezien. Zij worden verzocht zich te melden via het algemene nummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006).