Politie arresteert duo in drugspand in Axel

25 februari 2021 11:37
Bron: Politie.nl

In een woning aan de Van der Moerenstraat zijn na meerdere meldingen woensdagmiddag de bewoonster en een man gearresteerd.

De politie ontving de laatste tijd meerdere meldingen van drugsoverlast op dit adres, waarna een onderzoek werd gestart. Na het verzamelen van de nodige informatie werd dinsdag en woensdag een actie gedraaid. Woensdagmiddag viel de politie de woning aan de Van der Moerenstraat binnen. Hierbij werden de bewoonster en een 26-jarige man uit Axel aangehouden. Ze zijn voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast en worden donderdag verhoord. In de woning werden soft- en harddrugs in beslag genomen. De gemeente Terneuzen wordt in kennis gesteld om bestuurlijke maatregelen te nemen.

Waar meld ik drugsoverlast?

Drugsgebruikers kunnen veel overlast veroorzaken. Omwonenden klagen over dubbel geparkeerde auto’s, harde muziek, scheldpartijen op straat en gevoelens van onveiligheid. Gemeenten en politie pakken samen drugsoverlast aan. Bel met de politie (0900-8844) als u vermoedt dat er in uw buurt of wijk wordt gehandeld in drugs. Want de politie kan de drugsbestrijding niet alleen doen en heeft uw hulp nodig.