Breskens - Getuigen gezocht na woninginbraak Breskens

22 januari 2019 09:12
Bron: Politie.nl

In een woning aan de Schoener in Breskens is maandag tussen 10.00 en 19.00 uur ingebroken. De politie is een onderzoek gestart, maar is nog op zoek naar getuigen die mogelijk kunnen helpen bij het opsporen van de dader(s) van deze inbraak.

Omstreeks 19.00 uur werd de inbraak door een van de bewoners ontdekt omdat er flinke schade was aan een buitendeur. Aan het team Forensische Opsporing is gevraagd om technisch onderzoek te komen doen in en om de woning. Agenten hebben zelf al een buurtonderzoek gedaan, maar daar kwam helaas weinig nieuwe informatie uit.

De dader(s) heeft/hebben een onbekend geldbedrag en sieraden buitgemaakt.
Preventietips
De politie begrijpt heel goed dat een woninginbraak, een ingrijpende gebeurtenis is. De aanpak van dit misdrijf heeft dan ook topprioriteit binnen de politie. Met o.a. surveillances, preventieve acties en door criminelen extra in de gaten te houden neemt de politie maatregelen om inbrekers waar mogelijk voor te zijn. U kunt zelf ook veel doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een inbraak. Bent u toch slachtoffer geworden? Doe altijd aangifte! Kijk voor preventietips op onze themapagina op https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.html.
Verdachte situaties altijd melden
U kent uw buurt het beste. U weet wie uw buren zijn en in welke auto’s zij rijden. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie. Blijf rustig, neem geen risico's! Meld uw naam, uw woonplaats, het adres en wat er precies aan de hand is.

Hebt u informatie die kan leiden tot het vinden van de dader(s) van deze woninginbraak, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene nummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Als u wel informatie hebt, maar liever niet met de politie wilt praten dan kunt u anoniem uw tips doorgeven via www.meldmisdaadanoniem.nl of het telefoonnummer 0800-7000. Vermeld bij uw contact graag het registratienummer van deze zaak: 2019017056.

 

Zeeland Breskens

Inbraak
  • 11ca7c8f7101f6e98e888714f2ddd07c