Goes, Kapelle - Hardleerse bestuurder twee keer het haasje

26 september 2018 14:18
Bron: Politie.nl

Een 34-jarige man met een onbekende woonplaats reed dinsdagavond omstreeks 23.30 uur in zijn busje over de Anthony Fokkerstraat in Goes toen hij werd gecontroleerd door surveillerende agenten.

Naast het feit dat zijn papieren werden gecontroleerd door de agenten, moest de man ook een speekseltest doen. Hieruit bleek dat hij onder invloed reed van THC. De man moest mee naar het bureau om een verklaring af te leggen. Een GGD-arts kwam naar het bureau om bloedmonsters af te nemen van de man en hij kreeg een rijverbod van 24 uur.

Om 03.40 uur diezelfde nacht reden agenten ter hoogte van de Vierwegen in Kapelle en toen zagen ze hetzelfde busje opnieuw rijden. Door de agenten is het busje aan de kant van de weg gedirigeerd en toen zagen ze tot hun verbazing dat die zelfde 34-jarige man met onbekende woonplaats achter het stuur zat. De man werd wederom aangehouden en meegenomen naar het bureau. De GGD-arts is weer naar het politiebureau gekomen om bloedmonsters af te nemen.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Het rijden tijdens een opgelegd rijverbod is een misdrijf, dus hier zal door de officier van justitie o.a. naar gekeken worden tijdens de beoordeling van deze zaak.

 

Zeeland Goes

Aanhouding Alcohol
  • 1d5504f2752d67c23b3d434a439bb002