Goes - Jongen mishandelt vrouw onder invloed van drugs

17 februari 2019 12:07
Bron: Politie.nl

Afgelopen nacht is een 18-jarige jongen uit Arnemuiden aangehouden bij een café aan de Grote Markt. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 22-jarige vrouw uit Yerseke.

Zeeland-West-Brabant
Omstreeks 01.30 uur worden agenten naar de Grote Markt gestuurd na een melding van een mishandeling bij een café. Daar aangekomen blijkt dat er een vrouw is mishandeld door een jongen. Hieraan is een woordenwisseling in het café vooraf gegaan. Volgens de vrouw is zij door de jongen geduwd en krijgt door deze actie een plens drank over haar kleding. Als zij daarover iets zegt, schelt de verdachte haar direct uit.
Tot bloedens toe geslagen
Omdat het slachtoffer vermoedt dat de jongen dronken is, probeert zij vervolgens weg te lopen van het incident. Hiervoor krijgt zij de kans niet omdat de jongen haar direct klappen in haar gezicht geeft. Ook nadat zij is gevallen blijft deze haar tot bloedens toe slaan. Vervolgens stopt de mishandeling en loopt de vrouw naar buiten. Daar zoekt de jongen opnieuw de confrontatie door met een glas op haar af te stormen. Gelukkig weet de vrouw de aanval af te slaan, maar kon niet voorkomen dat zij opnieuw valt. Omstanders ontzetten het slachtoffer en bellen de politie.
Aangifte gedaan
De amokmaker is vervolgens aangehouden en meegenomen naar een politiecellencomplex. Tijdens zijn fouillering komt er een zakje met MDMA tevoorschijn. Uit een speekseltest blijkt dat hij onder invloed van drugs is. Om die reden is ook een bloedtest afgenomen. De vrouw heeft aangifte tegen hem gedaan. De jongen wordt in de loop van de dag gehoord.