Goes - Automobilist dubbel onder invloed vertrekt na eenzijdig ongeval

3 maart 2019 11:26
Bron: Politie.nl

Zondagmorgen vroeg belandde op de A58 een auto in de sloot. De hulpdiensten troffen niemand bij het voertuig aan. De bestuurder bleek vertrokken en was vermoedelijk onder invloed van alcohol en drugs.

Rond 2.45 uur kregen de hulpdiensten een melding van een auto in de sloot. Agenten onderzochten de auto en brandweerlieden zochten onder de auto en in de sloot. Er werd niemand gevonden. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig weggetakeld.
Bloedproef
De politie stelde een onderzoek in naar de identiteit van de bestuurder. In een woning in Heinkenszand troffen agenten deze aan. Uit een ademtest bleek dat de man (26) uit Ovezande vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. Bij hem werd ook een speekseltest uitgevoerd. Deze testte positief op THC en Amfetamine. De man werd voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht. Een GGD-arts nam een bloedproef af, deze is voor onderzoek naar het Nederlands Forensisch Instituut gestuurd. De uitslagen zijn over ongeveer twee weken bekend. Het rijbewijs van de automobilist werd ingevorderd. Hij wordt later nog verhoord voor het verlaten van de plaats van het ongeval. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Zeeland Goes

Alcohol Brand Ongeval
  • 22b96993b3674027d64d13b654f8279f