Man aangehouden wegens rijden onder invloed in Goes

30 april 2019 10:21
Bron: Politie.nl

Op maandag 29 april, rond 15:05 uur, is er een 35-jarige Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van alcoholhoudende drank.

Een getuige heeft omstreeks 14:50 uur een melding gedaan van een slingerende auto die vanaf de Valckeslotlaan, via de Beatrixlaan, in tegengestelde richting de Zonnebloemstraat inreed. Tegemoetkomende fietsers en auto’s moesten uitwijken om een aanrijding te voorkomen. De man reed vervolgens het terrein van het tankstation op en parkeerde zijn auto waarna de man, met zijn ontbloot bovenlijf en op zijn blote voeten, op zijn auto ging liggen en harde muziek aanzette. De man had eerder op die dag al een winkeldiefstal gepleegd bij een supermarkt in Goes. De man kon zich bij aanhouding niet identificeren. Ook had hij een gripzakje bij zich met twee pillen. De pillen worden nog getest door een verdovende middelen expert.

Hij is overgebracht naar een politiecellen complex en daar heeft hij een verklaring afgelegd. De man is rond 21:00 uur weer in vrijheid gesteld.