Getuigen en camerabeelden gezocht voor onderzoek naar brandstichting bij woning in Goes

18 juni 2019 13:43
Bron: Politie.nl

Zondag 16 juni is brand ontstaan bij een pand aan de ’s-Gravenpolderseweg. De politie gaat uit van brandstichting en is een onderzoek gestart en zoekt getuigen en camerabeelden.

De bewoners werden omstreeks 01.20 wakker omdat zij geklop aan de voordeur hoorden en de hond blafte. Het bleek dat voorbijgangers de brand hadden ontdekt en de bewoners waarschuwden. Toen zij buiten kwamen zagen ze dat een deur in brand stond. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de brand zich verder uitbreidde. Gelukkig raakte niemand gewond. 

Iets gezien? Camerabeelden? Neem contact op!

De politie hoopt dat er mensen zijn die rond 01.20 uur iets verdachts is opgevallen in de omgeving van de woning. Misschien zijn er ook mensen die in de buurt van de ’s-Gravenpolderseweg en in de wijk de Riethoek die een camera aan hun woning of pand hebben. Het kan goed zijn dat er verdachte personen op de beelden voorbij komt, dat kan het onderzoek verder helpen.

Heeft u afgelopen zondag  in de omgeving iets verdachts of opvallends gezien, of heeft u camerabeelden waarop iets verdachts te zien is? Dan kunt u contact opnemen met politie Goes, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Informatie of camerabeelden online aanleveren kan ook, gebruik daarvoor onderstaand tipformulier.

 

Zeeland Goes

Brand Getuigenoproep
  • 4a364871ddf6cb1fdc05d5e0f990a43b