Getuigen gezocht mishandeling Goes

23 mei 2020 13:45
Bron: Politie.nl

Vorige week zaterdag 16 mei vond er rond 16:30 uur een mishandeling plaats bij een supermarkt aan de Van Doornestraat in Goes. Een man gaf bij de broodjesafdeling een persoon een kopstoot. De politie zoekt getuigen of mensen die weten wie de man was die de kopstoot gaf.

De persoon die vorige week zaterdag boodschappen aan doen was in de supermarkt aan de Van Doornestraat in Goes zag dat drie mannen wat geïrriteerd raakten tijdens het wachten bij de broodjesafdeling. De persoon sprak de drie mannen aan en kreeg vervolgens een kopstoot van een van de drie mannen. De man die de kopstoot gaf, verliet hierop direct de winkel.

Signalement

De mishandeling is op camerabeelden vastgelegd. De verdachte staat goed herkenbaar op beeld. Wij vragen u daarom dan ook om hulp bij het herkennen van de man die de kopstoot vorige week zaterdag gaf. Kent u iemand die aan het volgende signalement voldoet?

Blanke manTussen 30 a 35 jaarOngeveer 195 cm langKalendWitte sportschoenenFelrode trainingsbroekGrijze sweater van het merk PumaSprak accentloos Nederlands

Drietal

De man stond niet alleen bij de broodjesafdeling te wachten. Hij werd vergezeld door twee andere mannen. Omstanders hebben vernomen dat de drie direct vanuit hun werk richting de supermarkt zijn gegaan. Er bestaat dus een mogelijk dat de drie in de omgeving van Goes aan het werk waren of dat zij in de omgeving van Goes werken.

Getuigen

Kent u iemand met dit signalement? Of heeft u iemand gezien die aan dit signalement voldoet? Heeft u tips voor ons of was u toevallig ook op dat tijdstip vorige week boodschappen aan het doen in de supermarkt gelegen aan de Van Doornestraat in Goes? Dan komen wij graag met u in contact; 
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)