Hoek van Holland - Gezocht - Verdachte van gewapende overval snackbar Willempie gezocht

22 juni 2018 06:00
Bron: Politie.nl

De politie is op zoek naar de verdachte die op zaterdag 24 februari 2018 rond 21.00 uur snackbar Willempie in Hoek van Holland heeft overvallen. Wie herkent deze man?

De snackbar is gevestigd aan de Huydecoperstraat. Op camerabeelden is te zien dat hij komt aanlopen vanuit de Cordesstraat. Op camerabeelden van een naastgelegen bedrijfspand was ook te zien dat deze persoon uit de richting kwam van de Brunelstraat. Deze straten lopen parallel aan elkaar.

Op het moment van de overval waren er drie medewerksters in de snackbar aanwezig en één klant. Niemand raakte gewond. De overvaller liep direct door naar de kassa, waarop een medewerkster vraagt wat hij komt doen. Ze kreeg een pistool op haar gericht. De medewerkster schrok hier zo van dat zij verstijfde van angst. De overvaller deed een greep in de kassa, pakte enkele briefjes geld en verdween vervolgens weer in de richting van de Prins Hendrikstraat.

Signalement verdachte
De verdachte was in het donker gekleed, droeg een wit masker met een donkere bril eroverheen. Hij droeg zijn capuchon over zijn hoofd en had handschoenen aan. Hij had in zijn ene hand een klein zwart vuurwapen en in zijn andere hand een tasje.
2018058780
Sat Feb 24 21:00:00 CET 2018
Hoek van Holland

gezocht