Schoondijke, Hulst - Rijbewijs en auto kwijt

23 maart 2019 11:58
Bron: Politie.nl

Een 49-jarige vrouw uit Breskens raakte vrijdagavond haar rijbewijs kwijt omdat ze teveel gedronken had. Een 26-jarige man uit Arnhem zag zijn auto in beslag genomen worden omdat hij geen rijbewijs had.

De vrouw uit Breskens werd op vrijdagavond rond 20.00 uur door de politie betrapt toen ze een blaastest moest ondergaan op de Damstraat in Schoondijke. Op straat blies ze een ‘F’, wat betekent dat ze teveel heeft gedronken om nog te mogen rijden. De vrouw is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hieruit bleek dat ze 915 ug/l blies, dat is ruim vier keer teveel om nog een auto te besturen. Haar rijbewijs werd ingevorderd door de agenten. De Officier van Justitie zal later beslissen of zij het document nog terugkrijgt.

In Hulst, op de Spoorweg, gaven agenten een personenauto omstreeks 00.45 uur een stopteken. De bestuurder voldeed hier netjes aan. Bij aanspreken vertelde hij al meteen dat hij geen rijbewijs had. Uit onderzoek bleek dat dit al de derde keer was dat deze 26-jarige Arnhemmer betrapt werd op rijden zonder rijbewijs. De agenten namen daarom contact op met de Officier van Justitie. Die bepaalde dat de auto waar de man in reed in beslag kon worden genomen.

 

Zeeland Hulst

Alcohol
  • a26f36ad55f5627dda550a70c412e0ea